Digitális verzióban is megjelenik a Heti válasz című lap. Mi támogatjuk a koncepciót, azonban van, aki szerint az efféle kezdeményezések régimódiak és elavultak.

Márpedig, ha többen olvasnak digitális újságot, kevesebb papír fogy és ez jó. Sokan kinyomtatják? Nem hinném. Saját statisztikáink alapján az általunk digitális formában készített könyveket, cikkeket, hírleveleket csupán az olvasóink 5%-a nyomtatja ki.

Ha megnézzük, hogy egy napi vagy hetilap előállítása és terjesztése mennyibe kerül, mennyi egyéb kiadásuk van, és ezután mennyi marad a kiadónak, csoda, hogy csak néhány lap megy csődbe és nem azonnal az összes. Ehhez képest a digitális verzió előállítása és terjesztése minimális költségeket jelent, szabadabban lehet árkedvezményeket adni az olvasóknak és az olvasótábor azon részét, amely egyébként digitális médiát olvas inkább, könnyen rá lehet venni, hogy a papír helyett a digitálisra fizessen elő.

És, ha netán amiatt ódzkodnál a digitális olvasástól, mert egész nap a monitort bámulod, akkor egy e-book reader megoldhatja ezt a gondot is.

Te miért nem olvasol még digitális újságot?

A bejegyzés trackback címe:

https://szmogbela.blog.hu/api/trackback/id/tr50882963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása